lovas felszerelés, lovas ugrik fehér lóval

Hasznos lovas felszerelés, amit érdemes az istállóban tartani

Egy lovas létesítményben vagy állattartásban mindig sok minden történik. Szerencsére sok praktikus kiegészítő, vagyis lovas felszerelés áll rendelkezésünkre, amelyek megkönnyítik a munkát és megszervezik az életet egy istállóban.

A túrák és edzések tervezése, a lógondozással kapcsolatos mindennapi feladatok ellátása a lovas létesítmény vagy lótartás alapja. Nagyon sok munka van ezzel, de megfelelő lovas felszereléssel könnyebben és hatékonyabban lehet a feladatokat megoldani.

Milyen lovas felszerelések segítik a házimunkát, és javítják a lovakkal végzett munka kényelmét?

 

Vezeték nélküli lovas edzési rendszer

Kényelmes megoldás azok számára, akik lovagolni tanítanak embereket. Versenyekre készülő lovasok, sőt istállómunkások is használják. A kaputelefon lehetővé teszi, hogy gyorsan kommunikáljon másokkal anélkül, hogy fel kellene emelnie a hangját, hogy a kezelő másik végén álló személy hallja Önt. Ennek köszönhetően az oktató pontosabban tud rámutatni a versenyző hibáira és elmagyarázni a megoldásokat ezek javítására.

 

Nyíró lovas felszerelés

Annak ellenére, hogy a lovak nyírásának szolgáltatása egyre elérhetőbbé válik, nagy kényelmet jelent, ha a felszerelések között van saját nyírógép! Az egyszeri kiadás lehetővé teszi a költségek csökkentését, és nem kell megvárnia a nyitvatartását annak a személynek az ütemtervében, aki ezt a munkát elvégzi Ön helyett.

 

Tányérok egy díjlovagló arénához

Minden díjlovas edzés elengedhetetlen kelléke. A díjlovagló programok elsajátításához és a díjlovagló jelvények megszerzésére való felkészüléshez szükségesek a küzdőtérre való eszközök. A tányérok nem foglalnak sok helyet, és szükség esetén könnyen szállíthatók vagy elrejthetők. Kiváló lovas felszerelés minden díjlovagló számára.