Üzleti vállalkozásunk elindulásának a kulcsa

Miután az egyik gyerekkori barátommal évekig alkalmazottként tevénykedkedtünk az üzleti szférában, sok ötletelés után eldöntöttük, hogy saját vállalkozást fogunk elindítani. Viszont mivel nem rendelkeztünk semmilyen tapasztalattal ezzel kapcsolatban, számos kihívással kellett szembenéznünk.

Rendelkeztünk egy kis tőkével, viszont nem tudtuk volna azt kivitelezni, hogy hosszú hónapokat túléljünk bevétel nélkül. Ez azt jelentette a számunkra, hogy szükségünk volt minél hamarabb elindítani a különböző folyamatokat. Nagy szerencsénkre sikerült találnunk egy olyan céget, mely a cégalapítás gondjait levette vállunkról, ráadásul meglepően kedvezményes áron. A segítségük által rendkívül gyorsan, egyszerűen haladtak a folyamatok és teljesen átlátható volt a számunkra is, hogy milyen lépésekből áll ennek a megvalósítása. Az egyik fő cégalapítási feltételnél azonban nehézségekbe ütköztünk, mivel nem rendelkeztünk saját ingatlannal, mely a cégünk székhelye lehetne. Ekkor örömmel vettük tudomásul, hogy az általuk nyújtott székhelyszolgáltatás, nagyon baráti áron ezt a terhet is leveszi rólunk és még a könyvelést is vállalni tudják.

Bár több barátunk szkeptikus volt ezzel kapcsolatban és sokszor felmerült a kérdés, hogy miért van egyáltalán szükség székhelyszolgáltatás partnerre. Ám be kellett látnunk, hogy a cég szakszerű csapata és ügyviteli rendszere nagyban hozzá fog járulni a cégünk jövőbeli megfelelő működéséhez.

Most már 10 éve tevékenykedünk nagy sikerrel az üzleti szférában és mivel profi a könyvelés, megbízható a székhelyszolgáltatás, így mi maximális figyelmet tudunk abba fektetni, hogy az általunk kínált termékek elégedett ügyfeleket eredményezzenek.