Láthatatlan fogszabályzás felnőttként is

A fogszabályzás a gyerekek privilégiuma. Biztos benne? De hát felnőttként olyan kínos a fogszabályzók viselése, macerás, és elcsúfítja az arcot. Tudja, hogy ez a tévhit már rég megdőlni látszik?

Ma már léteznek olyan fogszabályzási eszközök, melyek nem akadályozzák mindennapi életének apró tevékenységeiben, az étkezésben, sőt szinte ékszerként használhatóak.

A trendi megjelenést biztosító Happy Smile fájdalommentességet garantáló fogászati rendelőnkben elérhető. A kivehető Happy Smile eszköz a láthatatlan fogszabályzás révén már felnőttek számára is megoldást nyújt a ferde fogak problémájára.

Ha már leélt 30, 40 évet így, minek változtatni?

A fogszabályzásnak nincs felső korhatára. És a láthatatlan fogszabályzás pedig nem hozza Önt kényelmetlen helyzetbe: nem fogják Önt bámulni a buszon, a villamoson! Baráti társaságokban is nyugodtan nevethet jóízűen a jövőben is! A fogszabályzás ezen ismert kezelése felnőttek esetében akár 12 hónap alatt megfelelő eredményt produkál.

Tudjon meg többet a láthatatlan fogszabályzásról! Nálunk nem csak a fogszabályzás láthatatlan, de a fogászati beavatkozások is az altatásos fogászatnak hála fájdalommentes beavatkozások.

Ne hanyagolja el Ön se a mosolyát! Felejtse el régi, berögzült negatív fogászati tapasztalatait!

 

No Comments

Post a Comment