Használd az agyad és a reflexeid: Mindfulness és lövöldözés – ez a fifikás Frakktus.

Igazán nincs hiány a hüvelykujj-tornáztató lövöldözős árkádjátékokból, a kaleidoszkopikus Frakktus azonban más célt tűzött ki maga elé. Amellett, hogy alaposan próbára teszi a reflexeidet, az elmédnek is feladja a leckét.

Készen állsz? A Frakktus kör alakú pályái a tudat absztrakt leképződései, melyek közepén az igazság tanyázik. És miért ne?

A célod, kedves olvasó, hogy ösvényt taposs magadnak a középpont körül keringő akadályok sűrűjében. Ezek mindegyike egy-egy mentális gátat jelképez, melyek ide-oda pörögve igyekeznek megakadályozni, hogy eljuss a középpontban levő igazságmorzsához. A legnagyobb és leghalálosabb akadályok ráadásul vissza is lőnek rád.
A Frakktus próbára teszi a reflexeidet, és megtornáztatja az elméd.

Az űrhajód szikrázó elektromos nyalábokkal bombázza az akadályokat, és szét is robbantja őket, ha eleget gyakoroltál. De ez csak akkor működik, ha mozgásban vagy – te is csak úgy tudsz kitérni a feléd áramló világító lövedékek zuhatagából, ha nem maradsz egy helyben.

A végeredmény egy egyszerre intenzív és hipnotikus lövöldözős játék. A neonfényben pörgő színkavalkád szemkápráztató, az elektronikus zene pedig, melynek lüktető ritmusához a támadások is igazodnak, garantáltan levesz a lábadról.

Ha sikerül áttörnöd az akadályokon, új gátakat és színösszeállításokat oldasz fel. És ha belefáradtál az örökös akcióba, a Relaxation mód a saját zenekönyvtárad dalaihoz igazítja a színek és a minták örvényét.

Akár filozofikus hangulatban vagy, akár egy színes és eredeti lövöldözéshez van kedved, a Frakktus úgy felizzítja az agyi szinapszisaidat, mint kevés más játék.

No Comments

Post a Comment