Mi az a SSD-Hybrid Cloud VPS technológia?

A szerver bérlés, és a VPS szerver bérlés széleskörben ismert fogalom, viszont a  SSD-Hybrid Cloud VPS szerver egy sokkal nehezebben értelmezhető fogalom a laikusok számára. Próbáljuk értelmezni, hogy mit is jelent ez a szolgáltatás, és hogy miért éri meg ezt választani!

Az SSD (solid-state drive) egy nem felejtő tárhely, melyet tartós állapotú meghajtónak is szoktak nevezni. A hozzá kapcsolódó Hybrid kifejezés azt jelöli, hogy ezek a nagy kapacitású meghajtók gyorsabbak, mint a hagyományos merevlemezek. A VPS szerver az egy fizikai szerver egy része, azaz az ügyfél a tárhely szolgáltatótól nem egy egész szervert bérel ki, hanem pusztán azon egy helyet. A fizikai szerveren egyébként gondtalanul futnak egymás mellett a különféle szoftverek, problémamentesen frissülnek, állnak vagy futnak egymást semmilyen módon nem akadályozva. A Cloud VPS szerver elsősorban cégvezetőknek ajánlott, akiknek szükségük van a megbízható, és stabil üzletmenetre.

A szerver és a Cloud VPS között jelentős erőforrás-különbségek vannak. Ha a Cloud VPS erőforrásai megfelelőek, az IT-költség csökken, a szolgáltatási színvonal nő. A Cloud előnyei a tárhellyel szemben az, hogy dedikált erőforrásokkal dolgozik, egyedi és testre szabhatóbb,  korlátlan lehetőségeket biztosít.

No Comments

Post a Comment