villanymotor

Hogyan használja ki az ipar a villanymotor előnyeit?

Kanadában és az Egyesült Államokban az összesített iparág felelős a bányászatért, őrlésért és több milliárd tonna homok, zúzott kőzet és kavics értékesítéséért évente. Az aggregátumot általában az építőiparban használják, ahol elsődleges alkotóeleme az olyan alkalmazásoknak, mint az aszfalt, beton és útépítő anyagok.

Az aggregátum körülöttünk van, otthonunktól és munkahelyünktől az utakig és a járdákig. A gazdaság és a társadalom alapvető hajtóerejeként az összesített ipari tevékenységet villanymotor és generátor használatával kell fenntartani.

A villanymotorok és generátorok kritikus fontosságúak az adalékanyag-ipar különböző alkalmazásaiban. Az elektromos motorok elengedhetetlenek ahhoz, hogy az elektromos energiát olyan mechanikai erővé alakítsák át, amelyet a bányászat, a zúzás és az adalékanyag napi szállításának számos feladatának ellátásához használnak. A villanymotort úgy is kell megtervezni, hogy elviselje a zord környezetet és a nehéz kezelhetőséget, ugyanakkor megbízható teljesítményt nyújtson ahhoz, hogy minden nap elvégezze a munkát, évszaktól függetlenül.

A villanymotor használatának egyik legfontosabb előnye, hogy segít megteremteni a lehetőségeket a fosszilis tüzelőanyagok használatának csökkentésére, miközben jobb irányítást és hatékonyságot biztosít számos műveletnek.

Sok aggregált vállalat lemondott a nagy dízelmotorok használatáról, és áttért az elektromos kerékmotorokra a szállítási folyamataikhoz. Ezeket most akkumulátorokkal működtetik, ami tisztább, hatékonyabb megoldás. Egyes vállalatok a régebbi dízelmotorokat is új, hatékonyabb villanymotorokra cserélik, hogy támogassák a kanalazáshoz és a vontatáshoz használt hidraulikus rendszereket.

Az aggregált iparág vezetői azért váltanak ezekre, mert csökkentik az üzemeltetési költségeket és az állásidőt, miközben javítják a hatékonyságot. Ezenkívül a villanymotor rugalmasabb és megbízhatóbban teljesít hideg időben, szemben a dízelmotorokkal, amelyek egy bizonyos hőmérsékleti küszöb alatt már küzdenek. Ez minden bizonnyal javítja a termelékenységet a téli hónapokban, hogy lépést tartson a kereslettel, csökkentse a költségeket és az állásidőt.