Kaotikus kapura rúgások: A Head Ball 2 a futball egy szürreális szeletével ismertet meg

Biztosan találkoztál már olyan futballjátékokkal, amelyekben a hiperrealista grafika összetett játékmechanizmussal ötvöződik. Nos, ez a játék nem ilyen. Viszont épp annyira szórakoztató, sőt talán még élvezetesebb.

A londoni székhelyű török Masomo stúdió fejlesztése, a Head Ball 2, a hasonló nevű 2014-es játék régóta várt folytatása. Kösd be jól a cipőd, mert most még őrültebb dolgok várnak rád!

Minden mérkőzés 90 perces, aztán megszólal a bíró sípja. Játssz mások ellen és bizonyítsd be, hogy megvan benned mindaz, ami ahhoz kell, hogy te légy a focipálya császára. A csapatmeccseket a 4. szintnél találod, ahol meghívhatod a barátaidat, hogy együtt rúgjátok a bőrt ebben a szenzációs játékban.

Minden győzelem után újabb rajongókkal gazdagodhatsz. Ahogy előrébb lépsz, tapasztalati pontokat szerezhetsz, melyekkel új stadionokat, játékosokat és felszereléseket oldhatsz fel. Nem könnyű a Head Ball 2 ünnepelt sztárjává válni, de ha már úgy érzed, hogy a legjobbak közé jutottál, próbáld ki a képességeidet különleges eseményeken!

Összesen 18 szupererő áll a rendelkezésedre a védekezés és támadás területén, ha segítségre lenne szükséged. Ha bölcsen, jól időzítve és felelősen használod fel őket, bármelyik mérkőzés menetét megváltoztathatod. A karaktercsomagok tele vannak meglepetéssel. Akár egy múmiára, vámpírra és egy sárkányra is szert tehetsz – mindnyájan sebes iramot diktálnak –, vagy valamelyikük képességeit is bővítheted, hogy vele vidd végig az összes rangadót.

A Head Ball 2 szépsége abban rejlik, hogy mindenki imádja. Ha már focirajongó veterán gamernek tartod magad, kapásból tetszeni fog a játék. Ha viszont nem vagy a műfaj szerelmese – esetleg még a futballt sem szereted –, akkor is egy mókás, magával ragadó és intuitív játékra akadhatsz.