Légy a Draft Challenges mestere: Három tipp a győztes csapat kiválasztásához.

A Clash Royale harci kártyajátékában a paklik összeállítása, tesztelése és finomhangolása csak egy kis szelete a mókának. Képességeidet leginkább a Draft Challenges teszi majd próbára.

A cél: alkosd meg a legtutibb paklit a játék során úgy, hogy körönként két véletlenszerűen kapott kártyából választasz, a másikat pedig ellenfelednek adod. A Giantet vagy a Knightot veted be? A Wizardot vagy a Witchet?

Itt nincs helyes válasz, de az alábbi stratégiákkal seperc alatt a Draft Challenges bajnoka lehetsz.
A négyes elixírátlag jó cél lehet, ebben az esetben a Giant a legjobb választás.
1. Figyelj az elixírre

Könnyű megragadni a Royal Gianthez és a P.E.K.K.A.-hoz hasonló nagyágyúknál, de igyekezz nyilvántartani az elixírátlagot.

Ha túl sok drága kártyát draftolsz, elixírátlagod az egekbe szökhet, ami a paklid lassulásával jár. És noha úgy tűnhet, hogy ellenfelednek egy alacsonyabb értékű kártyáért cserébe szuper lapot adsz, paklid fürgén tartása sokkal fontosabb.
2. Indíts ellentámadást!

A Clash Royale legtöbb kártyája tökéletesen kiegyensúlyozott. Bár néhány pakliban vannak fontosabb lapok (ki ne szeretné a Valkyrie védekezését?), minden kártyának van legalább egy ellenpárja: egy olyan kártya, ami seperc alatt kiüti a másikat.

Ha választanod kell egy erős kártya és az ellenpárja között, a legfőbb szabály alapján mindig válaszd az utóbbit. Minion Horde vagy Arrows? Vidd az Arrowst!
Ha okosan draftolsz, ellenségednek fikarcnyi esélye sincs.
3. Találd meg az egyensúlyt

Egy ügyesen draftolt pakliban van minden: egy tank, egy védekező-, egy támogató- és egy spellkártya. Bár csak négyet választhatsz, törekedj a változatosság és az egyensúly megteremtésére.

Grabbed Fireball a második körben? Fontold meg a Poison lepasszolását a negyedik körben. Ellenfeled támadásba fog lendülni, és tutira nem az a célja, hogy segítségedre legyen.