Rappelj, mint a kedvenced: A Rap-Z-vel saját rapvideód sztárja lehetsz.

Ha akartál már profi módon rímeket faragni, a Rap-Z-vel most seperc alatt laza és vicces videókat készíthetsz – hogy aztán büszkélkedhess barátaidnak.

Felesleges megtervezned a debütáló kislemezed, az alkalmazás mindent megcsinál helyetted. Csupán ki kell választanod a sort, amit fel akarsz venni, az appal pedig akár 3 másodperces videót is készíthetsz magadról az elülső kamera segítségével (ne felejts el vad arcokat vágni).

Ha végeztél, az alkalmazás néhány ütemmel, speciális effekttel és szövegbuborékkal turbózza fel az audiót és a videót, így saját rapszámod elképesztő videóval egészül ki.

Persze próbálkozásaink biztosan nem okoznak majd álmatlan éjszakákat Jay-Z-nek vagy Missy Elliottnak, de az alkalmazás annyira jópofa, hogy használatért kiált. Ha előfizetsz, zenei lehetőségeid tárháza többek között old school hiphoppal és elektronikus zenével bővül.

Videódat azonnal megoszthatod e-mailben, üzenetben vagy az AirDropon, és persze kedvenc közösségi média felületeiden is. Az alkalmazás még a Sötét módot is támogatja, ha késő éjszaka találna rád az inspiráció.