konyhabútor

Igényes és praktikus konyhabútor vásárlása

Az utóbbi időben számos olyan lépést tettünk a lakásunk felújítása érdekében, mely úgy gondolom, hogy előremozdítja majd az életvitelünket egy teljesen új szintre: többek közt felújítottuk a fürdőszobát, a nappalit, az erkélyt, illetve végre végeztünk a konyhabútor beépítésével is.

Utóbbi volt talán a legnagyobb kihívás számunkra, de azt gondolom, hogy a végeredmény magáért beszél és végre elmondhatom magamról, hogy van egy olyan konyhám, amiben igazán komfortosan érezhetem magamat.

Részemről a konyhabútorok kérdése mindig is egy olyan területnek számított, melyet nagy valószínűséggel csak hatalmas befektetéssel lehet majd beépíteni és ezzel kapcsolatban csak részleges elégedettségre számíthatok. Ezt nem valamilyen fajta önsajnálatból mondom, egyszerűen csak sajnáltam mindig is arra költeni milliókat, hogy egy valamirevaló konyhabútor álljon a fal mellett. Később azonban rájöttem arra, hogy esztétikus szekrényeket találni nem csak horror áron lehet. Ráakadtam az outletbutor.hu konyhabútor webshopra, ahol számos kiváló állapotban lévő, apróbb esztétikai hiba miatt kiselejtezésre került konyhabútor blokkokat találtam 100-310 ezer forintos árkategóriában.

Ezt látván nem volt kérdés számomra, hogy honnan fogom beszerezni a szekrényeket. Bár annyit el kell ismernem, hogy amikor használt vagy épp outlet terméket vásárol az ember, akkor nem árt fejben tartania, hogy nem fog az adott termék nagy valószínűséggel teljesen passzolni a konyha méretéhez. Tehát ez nem ugyanolyan, mintha a teljes konyhát asztalossal felmérnénk, aki aztán méretre vágja és igazítja az összes konyhabútort a számunkra. Ez viszont még nagyobb kreativitásra ad teret. Mi asztalost hívattunk, hogy a meglévő blokkok mellé tervezzen nekünk plusz elemeket, melyek passzolnak a kész darabokhoz.

A végeredmény nem is lehetne hangulatosabb és olcsóbb!