Műfűplacc műfű

A játszótéri játékokhoz méltó és biztonságos műfű

A Műfűplacc vállalkozásunknál egy fontos lépést tettünk előre, az ügyfeleinkhez való közelebb kerülés céljából. Meghallgattuk az ügyfeleink véleményeit, ötleteit és a technológiát adaptáltuk termékeink fejlesztése érdekében.

Az általunk forgalmazott műfű már rendelkezik ugyanazzal a biztonsági tanúsítvánnyal, mint a játszótéri játékok. És az is kiemelendő, hogy a gyermekes családok az egyik legnagyobb ügyfélcsoportunk. Az otthoni műfű lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kellemesen játsszanak, szórakozzanak, a szülők pedig nyugodtak legyenek.

Nemrég sikerült beszereznünk egy csúszástesztet, amely igazolja, hogy műfüves modelljeink csúszásmentes termékek. Elvégeztünk egy toxicitási tesztet is, amely a műfüvet ugyanolyan biztonságossá teszi, mint egy játékot. Ezek a tesztek „az ügyfél saját igényeiből származnak”. Sok információt nyerünk ki azoknak az embereknek az igényeiből, akik a termékünket akarják, és az összes gyűjtött adatból stratégiai döntéseket hozunk.

Mindkét tanúsítvány kiegészíti azokat a tanúsítványokat, amelyeket az Atria aragóniai laboratóriuma által korábban kibocsátott kopás, ütéselnyelés és intenzív hőingadozásokkal szembeni ellenállás. Így a szintetikus gyep élvezete éppoly kényelmes, mint biztonságos.

Egy ingatlanportál közzétett egy bejegyzést, amelyben 10 különböző ötletet ismertet egy kis terasz átalakítására és díszítésére. Konkrétan elmagyarázzák, hogyan lehetséges műfű használni egy kényelmes zöldfelület kialakításához.

És ez az, hogy az otthoni kültéri terek ma még inkább, mint valaha, mindennapjaink igényévé és nélkülözhetetlen területévé válnak. Ha feldíszítjük és kondicionáljuk őket, extra helyet kaphatunk otthonunkban a pihenésre és a szórakozásra.