Luxus ingatlant fillérekből

Könnyen elfoghat az irigység, amint meglátsz egy luxus ingatlan épületet csúcsosodni. Egy bizonyos szint fölött a luxus presztízs kérdése, és sokszor nem is gondolunk bele, hogy valójában az a bizonyos egyedülálló nem igazán tudja értékelni a luxus házának minden egyes szegét-zugát. Viszont épp elég, hogy az emberek már vágyódjanak arra, hogy ők is hasonló körülmények közt tudjanak élni, legalább egyszer az életben.

De bizony sok apró-cseprő dolog van, amitől szinte luxus ingatlan lehet a saját kis belvárosi, szutykos albérletünkből is. Első körben meg kell tudnunk, hogy mit is jelent számunkra a luxus. Ugyanis van a modern luxus, és létezik az a hagyományon, régi, királyinak mondható stílus is. Egyik irányzatban a „csicsa”, a másikban inkább a letisztultság vehető ki.

Ha inkább a régi idők hangulatát szeretnénk felidézni, akkor elegendő felkutatnunk néhány használt bútor üzletet, vagy honlapot, ahol különleges, egyben régi, és egyszerre olcsó darabokat árusítanak, ehhez hozzá illesztve pár keretezett festményt, és szőnyeget. Természetesen ízlésesen tegyük mindezt.

A modern stílus kissé már nehezebb terep. Nézzük meg mink van. Majd vegyük szemügyre a falat, majd a bútorokat, és próbáljuk egységesen, egy modern dizájnér szemével berendezni az egészet, ehhez, ha lehet, kérjünk segítséget is. És a luxus ingatlan máris kész.

 

No Comments

Post a Comment