Napelemes fényfüzér kertedbe

Manapság egyre divatosabbak a különféle labda formájú kis búrákkal ellátott fényfüzérek, melyekkel legtöbbször belső tereket, nappalikat, hálószobákat szoktak hangulatosabbá tenni. Csodásan néznek ki ezek az égősorok, ha például egy raklap kanapé matraca alatti részre tesszük – így a raklap lécei közt színesen ragyognak a labdák, és még hangulatosabb lesz a szobabelső, vagy a hálószoba, ha az ágytámlára fektetjük a füzért.
Most már lehetőség nyílik arra is, hogy a kertet tegyük még hangulatosabbá, romantikusabbá, csinosabbá azáltal, hogy emellett a napelemes lampionfüzér mellett dönt. A füzéren 10 lampion található, a lampionok közt 18 centiméteres távolság van. A teljes vezeték hossza 130 cm. A led világítás fehér, a lampionok különféle színűek, a lampionoknak folyamatos és villogó funkciója is van.
Ez a napelemes fényfüzér tökéletes dísze lehet a kertnek, ha egy kellems nyári estén áthívjuk a barátainkat egy beszélgetésre, grillezésre. A lampionok fényéről pedig a földbe szúrható napelem biztosítja.

No Comments

Post a Comment