műanyag ablak nappaliban

Páratlan csúszórendszer a nagy műanyag ablakokhoz

A hagyományos ajtók és ablakok mára már nagyon kimentek a divatból és lassan inkább muzeális daraboknak számítanak. Az idők és a technológia változásával a tolóajtók és a hasonló technológián alapuló műanyag ablakok a preferált választássá váltak.

A megjelenés és a gyártmány érzése, valamint a könnyű kezelhetőség a smart-slide technológiát az egyik legjobb műanyag csúszórendszerré teszi, amely megfelel a felkapott piac igényeinek.

Ez a találmány sokéves kutatás és fejlesztés eredménye és kiválóan alkalmazható a műanyag ablak esetében is. Egyesíti a billenő- és forgóablak tömítettségét a tolórendszer működőképességével. Ez segít a rendszernek létrehozni az egyik legszorosabb és az egyik legjobban szigetelő műanyag ablakot a szélsőséges időjárási körülmények leküzdésére. A légtömörség optimálisan tömíti az ajtókat és ablakokat, így szabályozza a belső hőmérsékletet, így télen melegen, nyáron hűvösen tartja az adott helyiséget.

Ez a funkció az esővel szemben is ellenállóvá teszi, aminek hatására ez az egyik legjobb választás teraszajtóként való használatra is. A technológia légtömörsége ráadásul az egyik leghatékonyabb hangszigetelést is biztosítja a piacon elérhető többi csúszórendszerhez képest. Ez pedig nagyon lényeges szempont a műanyag ablak esetében, főleg, ha az adott ingatlan egy forgalmas utcában található.

Más, kefét használó csúszórendszerektől eltérően a smart-slide gumitömítést használ, hogy zökkenőmentes és egyszerű működést biztosítson a műanyag ajtók és műanyag ablakok nyitásakor és zárásakor. Egy innovatív reteszelő mechanizmust alkalmaz, amely lehetővé teszi a nyílászáró önzáródását a keretbe lágy mozdulatokkal. A rendszer tagadhatatlanul nagyon könnyen zárható és feloldható. Jobb biztonságot nyújt, mint rengeteg más csúszórendszer, a további reteszelési pontoknak köszönhetően, aminek eredményeként betörésállónak is titulálható. Az ilyen technológiával ellátott műanyag ablak is ellenáll a nagy intenzitású szélnek, ezért erősen ajánlott sokemeletes épületekhez.