Új lakópark épül a Haller utcában!

Az újépítésű lakópark a Haller utcában épül, mely a Petőfi híd és a Rákóczi híd közt helyezkedik el a pesti oldalon. A Duna egy köpésre van, nagy parkos övezetek és számos kulturális-, országunk legjobb oktatási intézményei helyezkednek el, mindössze egy kellemes sétányira az utcától. Akár sétálva is eljuthatunk bárhova legfeljebb húsz perc alatt, de a kiváló közlekedésnek köszönhetően akár a város túlsó végébe is eljuthatunk ugyan ennyi idő alatt: számos buszjárat megközelíthető az utcából, ezen kívül pedig a pár percre található a Nagyvárad téri metrómegálló és a 4-6-os villamos vonal megállója is.
Ezen a kitűnő helyen épül az új, zöldenergiás lakópark, mely azt tűzte ki célul, hogy egy fiatalos lakókörnyezetet biztosítson, ezzel maximalizálva a belvárosi élet komfortosságát. Az újépítésű lakópark tervezetében az szerepel, hogy a közösségi terek kialakítására fogják a legnagyobb figyelmet fordítani, mivel sajnos sokan ahhoz vagyunk szokva, amit a régi panelokban és körfolyosós házakban tapasztalhattunk: a kellemetlen nézeteltéréseket és a rideg egymás mellett élést. Ezzel szembe a Haller lakópark a közösségépítés pozitív hatásaira hívja fel a figyelmet.
Minden előnye mellett a legkedvezőbb tulajdonsága az lesz az újépítésű lakóparknak, hogy a geotermikus fűtésrendszert alkalmaznak, mellyel kiküszöbölhető a fűtésszámla, emellett a napenergiát is hasznosítani fogják. A zöldenergiás lakópark előnye, hogy a hússzú évek során visszahozza az árát, mert a számlák jóval alacsonyabbak, mint bármely más lakóparkokban.

No Comments

Post a Comment