A „piszkos” anyagiak

Beszéljünk az anyagi részéről is a cég körüli dolgoknak. Ha valaki cégalapításon gondolkodik, akkor annak minden apró részletét jól át kell vizsgálni és tanulmányozni, ugyanis rengeteg apró kiadás tudja leterhelni egy kezdetleges vállalkozás költségvetését.

Maga a cégalapítás is egy igen fárasztó művelet tud lenni, de szerencsére ma már vannak olyan helyek, ahol a székhelyszolgáltatás mellett a cégalapítással is foglalkoznak. Ha meg szeretnénk kímélni magunkat sok utánajárásnak, és fárasztó hivatalos papír kitöltéstől, akkor egy ilyen lehetőséget nem éri meg kihagyni. Egyszeri körülbelül tízezer forint ügyintézési díj ellenében minden apró részlet ki is lesz pipálva a cégalapítás listáján. Így nekünk „csak” fizetnünk kell az ügyvédi díjat, illetékeket, de az ügyintézését a székhelyszolgáltatás cége intézi.

A legjobb, ha az ember jó előre gondolkodik, és elképzeli az apró részleteit is a cég életének. Gondolok itt a szükséges, hivatalos levél ügyek intézésére, melyek elkerülhetetlenek. Lehetőségünk van arra is, hogy a cégalapítás mellett igényeljünk székhelyszolgáltatást is, hogy a továbbiakban se kelljen időt pazarolni levelek intézésére. Ennek havi díja egy ezres körül forog, ami eltörpülő összeg lenne már a kiadások listáján.

No Comments

Post a Comment