Megbízható könyvelő hosszú távra.

A könyvelés könnyen letudható manapság, csak találni kell egy megbízható könyvelőt. Ezzel szokott probléma lenni, mert nagyon sok esetben abba a dilemmába esik az ember, hogy döntenie kell két opció közt: 1. jó áron talál egy megbízhatatlan könyvelőt, vagy 2. jó drágán fizet, de rendes szolgáltatást kap.

Persze, hogy mindenki azt akarja, hogy elfogadható áron és jól készítsék el a könyvelését. Épp ezért érdemes egy cégügyekkel foglalkozó cégcsoportot megbízni ezzel a feladattal. A Stabil Kontakt például amellett, hogy a könyvelés terhét teljesen átvállalja, biztosít gazdasági és jogi tanácsadást is. Nem pusztán már működő vállalkozásoknak nyújtanak kiemelkedően kedvező ajánlatokat, hanem kezdő vállalkozókat is elnavigálnak a sikeres vállalkozóvá válás útjára.

A könyvelés szempontjából azért jó választás a Stabil Kontakt, mert ellenben más könyvelőkkel és könyvelőirodákkal, nálunk teljesítmény után kell fizetni, azaz a megírt számlák után, azaz ha kevesebb a havi könyvelés, kevesebb a díj (ha több, akkor több). A nálunk szerződő cégek számára biztosítjuk, hogy egy alkalmazottjuknak ingyenesen végezzük el a bérszámfejtést.

No Comments

Post a Comment