A belföldi szállításra adott legjobb válasz

Az élete során a legtöbb ember belekerülhet egy olyan helyzetbe, amikor egy darura vagy daruval rendelkező teherautóra lehet szüksége. Számos esetben akkor merül fel a daru, vagy esetleg nehéz terhek szállítására alkalmas teherautó, amikor valaki építkezik. Egy golyódarus autó vásárlása, tárolása és karbantartása rendkívül költséges, így az emberek többsége általában egy külső partnert keres, hogy megoldja a belföldi szállítás kihívásait.

A Konrad Daru hazai cég, 1991 óta nyújt segítséget azon embereknek vagy cégeknek, akik valami igazán nehéz tárgy, eszköz vagy esetleg építkezési anyag emelésére és szállítására keresnek partnert. A cég sikerének a titka, hogy nem válogatnak az adódó ügyfelek között, minden belföldi fuvarozás miatti megkeresést örömmel vállalnak, a kis súlyú motorcsónakoktól kezdve a 12 tonnáig terjedő nehéz terhekig.

A cég tehergépkocsi parkja rendkívül figyelemre méltó, majdnem mindegyik teherautó el van látva daruval is, tehát nem csak belföldi szállítás feladataira, hanem nagy terhek mozgatására is alkalmasak. Egy ilyen teherautó és a cég által biztosított képzett szakember segítségével, nem jelent gondot egy adott nehéz áru teherautóra való pakolása, az ország bármely pontján megadott helyszínére való belföldi fuvarozása majd az áru lepakolása és kijelölt helyére állítása.

Ha Önnek is szüksége van belföldi szállításra, nehéz áruk emelésére és nem rendelkezik megfelelő teherautóval és daruval, mely alkalmas az ilyen típusú feladatok elvégzésére, akkor ezen a honlapon találja az optimális választ.