Hajtómű vásárlása előtt áll?

hajtomuA teljes körű minőségi ivóvíz szolgáltatás biztosítása; valamint a szennyvízelvezetés és – tisztítás megvalósítása korántsem olyan könnyű feladat, mint elsőnek látszik. Ehhez biztonságos közműrendszerekre van szükség. A csővezetéki szerelvények és az ezt kiegészítő elektromos és pneumatikus hajtástechnikai elemek kiválasztása és karbantartása során ezért számos apróságra figyelni kell.

Mivel az ipari szerelvények automatizálásában az elektromos hajtások gazdaságos megoldást kínálnak, éppen ezért a hajtóművek vásárlásánál is körültekintőnek kell lennie!

 

Mire gondolunk itt?

A hatékonyság és a folyamatos megbízható működés eléréséhez egy jó minőségű, és akár garanciális időn túl is működő hajtóműre van szükség. Szükséges, hogy a hajtómű vásárlásakor a készülék kiválasztása során a megfelelő motorteljesítményt párosítsuk hozzá. Figyelembe vegyük a hajtómű várható feladatát. Ne legyintsünk a garancia kérdésére! A használat során a hajtóműház hűtésére is célszerű figyelni, mint ahogy a megfelelő minőségű és mennyiségű kenőanyag használatára is. A hajtóművek vásárlása során mindig figyeljen a műszaki tartalmakra, és a megfelelő paraméterekre!

Mivel jár jól igazán? Ha olyan cégtől vásárol, ahol a szakértői vélemény, a tanácsadás vagy szervizszolgáltatás sem másodlagos.

A jól választott hajtómű a tőle elvárt feladatokat garanciális időn túl is elvégzi, problémamentesen, továbbá nem kell értékcsökkenéstől tartania!

No Comments

Post a Comment