fotó fényképezőgép

Varázsold műremekké egyszerű fotóidat

Varázsold műremekké egyszerű fotóidat a Graphite Sketchbook kifinomult képszerkesztő alkalmazással, amellyel új színt vihetsz kedves emlékeidbe.

Ilyen az igazi pepecselésmentes képszerkesztés! Csak oszd meg Filmtekercsedet, és máris elkezdhetsz kísérletezni. Válassz ki egy képet a mappából, és helyezd el a keretben; ekkor elérhetővé válik az eszköztár a szerkesztéshez.

A Stylize (Stilizálás) fülön szűrőket találsz: fekete-fehér, filctollrajz, szénrajz, golyóstoll- és tintahatású rajz. Csak koppints a szűrő alkalmazásához, és végbemegy az átváltozás. Az Edit (Szerkesztés) fülön apró módosításokat hajthatsz végre. A körülvágással tájat vagy portrét ábrázoló képeslapot, négyzet alakú képet (ami tökéletes az Instagramra) vagy egyedi formákat hozhatsz létre.
Ezekkel az effektusokkal igazi műalkotássá varázsolhatod képeidet.

A retusálás gyerekjáték: koppintással eltüntetheted a bőrhibákat vagy kiemelheted a neked tetsző részleteket. A valódi papírhatás eléréséért többek között az alábbi textúrák közül választhatsz: pergamen, vászonpapír, karton vagy festővászon. Ezenkívül módosíthatod a világosságot, telítettséget és kontrasztot, vagy a csúszkával az árnyékokat.

Ha tetszik a végeredmény, elmentheted az új képet, vagy meg is oszthatod közösségi oldalaidon. Ha annyira elégedett vagy a munkáddal, hogy szeretnéd előhívattatni, az alkalmazásban ezt is megteheted. Sőt, akár képeslapként is elküldheted feltuningolt képedet a barátaidnak.