betonkeverő bérlés, beton

A betonkeverő bérlés volt a fő irányvonal és ez lett a sikerünk titka

Miután befejeztem a gimit sokat töprengtem azon, hogy milyen egyetemre menjek vagy milyen szakmát tanuljak ki. Viszont egy barátommal végül összedobtunk pénzt és megalapítottuk saját gépkölcsönző vállalkozásunkat. Ezen belül pedig a betonkeverő bérlés lett az első számú prioritás.

Sokan mondják, hogy óvatosnak kell lenni, hogy kit választasz meg társnak egy ilyen vállalkozáshoz. Szerencsére viszont a mi esetünkben nagy volt az összhang, hasonló volt a szenvedély és a látás. Így szépen alakultak a dolgok és folyamatos fejlődésnek lehettünk a tanui.

Miután a betonkeverő bérlés nagy sikert aratott, további gépekkel egészítettük ki a választékot és ez által igyekeztünk minden preferenciát figyelembe venni. Ahogy teltek a hónapok egyre jobb kapcsolatrendszerünk alakult ki és folyamatosan nőtt a kölcsönzések száma.

Viszont miután beütött a gazdasági válság, több eszköz esetében tapasztaltuk, hogy ezek bérbeadása már nem teljesít jól. Csakhogy az építőipar továbbra is dübörgött, ezért úgy döntöttünk, hogy visszatérünk az alapokhoz és újra nagyobb hangsúlyt teszünk a betonkeverő bérlésre.

Bevásároltunk további gépeket és felpörgettük az erre szánt hirdetéseket. Mindennek szerencsére meg is lett az eredménye, hiszen nem sok időre rá, mi lettünk a környék legnagyobb betonkeverő bérléssel foglalkozó cége. Természetesen versenytársak mindig is lesznek, viszont tudjuk, hogy ha továbbra is kellően figyelünk a minőségre, a megfelelő árazásra és az ügyfelekkel való kapcsolattartásra, akkor jól fognak alakulni a bevételeink.